Banner_-1
Facebook

Vulcanizare

Dotarile tehnice ale Optimal Auto ne permit sa efectuam toate serviciile de vulcanizare la standarde inalte. Toate aparatele folosite de noi sunt marca Beissbarth, Bosch, Ravaglioli si Launch.

Avem pe stoc cauciucuri de vara! Telefon: 0753 202 606

 

Dimensiuni disponibile:

 • 165/70/13
 • 155/65/13
 • 175/70/13
 • 185/65/14
 • 185/60/14
 • 175/70/14
 • 175/65/14
 • 185/65/15
 • 195/65/15
 • 205/55/16
 • 205/60/16
 • 205/65/16
 • 215/55/15
 • 215/65/16
 • 225/45/17

Optimal Auto ofera o gama larga de accesorii auto, jante si anvelope second hand, baterii, piese de schimb si consumabile, produse cosmetice şi produse chimice auto pentru aproape toate mărcile de autoturisme. La noi veţi găsi tot ceea ce va intereseaza legat de masini, de la huse pe scaune pana la elementele de şasiu.  Ca un partener de incredere – este necesara comercializarea unor  branduri de înaltă calitate. Noi nu vindem bunuri pentru care nu ne asumam răspunderea.

Orice cumpărător  poate găsi cu uşurinţă tot ceea ce are nevoie, şi poate face o achiziţie, cu plăcere, cu consultarea cu un specialist.

Service-ul auto al nostru oferă instalarea imediată a pieselor de schimb, de întreţinere şi service pentru aproape toate mărcile de autoturisme la preţuri favorabile şi transparente.

Anvelope şi jenţi, piese de schimb si consumabile – toate acestea pot fi rapid montate la sediul nostru din Calea Radnei nr.215, Cartier Micalaca – Arad.

Servicii de înaltă calitate şi rapiditate, consultanţă de specialitate, livrare rapida – este caracteristică companiei noastre. In service-ul nostru opereaza un personal instruit profesional, care se dezvolta în mod regulat si care au in vedere îmbunătăţirea abilităţilor lor.

Ideea principală a vulcanizarii noastre este – pentru a satisface cerintele si nevoile clientilor, oferindu-le servicii suplimentare, economisind timp şi bani.

Optimal Auto din Arad – pe o cale solidă!

Vulcanizarea auto  reprezintă succesul companiei într-o perioadă scurtă de timp. La baza succesului nostru este o filozofie corporativă şi conceptul de îmbunătăţire continuă, care sunt concepute pentru a satisface cerinţele a milioanelor de şoferi.

Anvelope – pantofi pentru masina ta. Cum sa alegi?

Indiferent de cat de avansat este acest lucru sau maşina, posibilitatea de transmitere, motor şi alte elemente majore ale acesteia sunt direct dependente de pneurile sale în contact cu suprafaţa drumului.  Deoarece anvelopele pentru autoturisme – sunt acelaşi lucru ca pantofii pentru om. Din comoditatea sa depinde de cat de confortabil ne simţim în el, cât timp va fi capabil să-l folosească, şi oricat de ciudat ar suna, chiar starea noastră  de spirit.

Dar alegerea de anvelope pentru masina, probabil, chiar mai important decât de pantofi pentru un om. Deoarece atunci cand se cumpara o anvelopă defecta, care de altfel nu corespund sezonului, si incarca masina rapid, capacitatea de transport şi încărcare pe discuri, va reduce aproape la zero toate cele mai recente realizări ale construcţiei de automobile.

Gândiţi-vă numai putin, ceea ce este utilizarea de fapt ca masina ta are cel mai puternic motor, deoarece în cazul în care anvelopele achiziţionate nu sunt corespunzatoare, el pierde puterea inactiv prin rotirea roţii de pe gheaţă atunci când acestea sunt încălţate cu pneuri de vara.

Cumparatul anvelopelor potrivite pentru autotursimul tau pentru sezonul adecvat reprezinta o garanţie a siguranţei tale! Si, fiind siguri de siguranta lor atunci când  circulati pe drumuri, pe autostrada, vei fi linistit, şi dacă crezi despre ea ca a dat confortul asteptat, te vei intoarce tot la  aceleaşi anvelope de înaltă calitate.

Acesta este alegerea ideala pentru maşină, pe termen lung, în principiu, Dar pana la urma care este alegerea corectă a  ’’pantofii’’ de auto!

Ce cauciucuri de iarna sa va alegeţi?

Anvelopele bune ajuta masina,  merge  mai repede şi, în acelaşi timp, în condiţii de siguranţă, şi asta înseamnă că puteţi economisi timp, care, după cum ştim este mai scump decât orice ban. În plus, anvelopele bune foarte repede vor plăti pentru ei înşişi, deoarece, cu aderenta pneurilor mai bine la drum –  se realizeaza o economie de combustibil. Când discuri eronate poarta, aceasta economie din pacate, scade.  Gândiţi-vă la acele accidente minore, care se intampla de multe ori, fără victime, şi autoturismul  a suferit doar  o uşoara zgarietura, sau s-a ales cu aripile şifonate, barele de protecţie şi faruri sparte de celelalte autoturisme.  Gândiţi-vă la acele accidente minore, care se intampla de multe ori, fără victime, şi autoturismul  a suferit doar  o uşoara zgarietura, sau s-a ales cu aripile şifonate, barele de protecţie şi faruri sparte de celelalte autoturisme.  O distanţă de oprire depinde în primul rând de calitatea de aderenta a pneurilor la suprafaţa drumului. De aceea, într-o situaţie de urgenţă, conducătorul auto, care nu sa deranjat sa-i pese de anvelopele auto bune pentru masina sa, va plăti pentru masina lui accidentat, dar un conducător auto care a cumparat un bun “pantof”, isi continuă în condiţii de siguranţă drumul lui.  Din toate acestea putem trage concluzia că cumpararea anvelopelor potrivite pentru toţi parametrii, nu numai să vă ofere călătorie în condiţii de siguranţă şi confort maxim, dar, de asemenea,sa va ajuta la economisirea de bani pentru reparaţii neaşteptate. Sună paradoxal, dar achiziţionarea de anvelope bune pentru masina – o economie considerabila de bani pentru portofelul dumneavoastră.  Alegerea de anvelope pentru autoturisme este greu si dureaza mult, iar clientii se intalnesc cu diferenţa puternică a preţurilor pentru exact acelaşi tip de produs. Preţul de anvelope auto pentru masina ta de la producători vor fi diferitede la firma la firma de câteva ori. De ce se întâmplă acest lucru?

Şoferii experimentaţi vor numi un astfel de anvelopa cu performanţe bune:

 • O masina care este încălţate în pneuri bune pe drumuri vor fi bine controlate;
 • Oprirea masinii la distanta mica in fata altor masini;
 • Pneurile bune, moi, care permite masina  sa ia mai usor lovituri la drum;
 • Masina este bine controlata pe orice suprafata de drum;
 • Anvelopele nu sunt zgomotoase pe orice suprafaţă;
 • Anvelope bune auto poate salva de combustibil.

Caracteristicile care deosebesc fiecare anvelopă pentru singur autoturism, ajunge la combinaţii sofisticate de caracteristici de design, calitate, utilizarea de amestecuri de cauciuc, precum şi bazându-se pe proiectare.  Anvelopele pentru autoturisme diferă în modul în care locaţia de cabluri se afla în cadrul ei, sigilarea anvelopelor interioare in volumul de masini, raportul de înălţime la lăţime pe tipul de profil, care sunt cele de protecţie, precum şi câteva alte proprietăţi specifice, în funcţie de condiţiile de exploatare şi utilizarea a pneurilor. Prin modul de închidere a volumului interior, anvelopele auto sunt clasificate în cameră şi tubeless. Camera anvelopei sunt anvelope si camere la supapa. Dimensiunea camerei întotdeauna este ceva mai puţin decât planul interior a anvelopelor auto de care aveţi nevoie pentru a evita formarea de falduri în anvelope umflate.  Valve – o supapă de reţinere, care vă permite să pompati in anvelope şi împiedică ieşirea aerului pompat.
Pneurile tubeless spre deosebire de camera, au strat de cauciuc etanş, suprapusă pe stratul interior al cadrului de sine şi anvelopele sunt diferite în anumite detalii:

 • de securitatea crescuta în timpul mişcării, pentru că în caz de puncţie, aerul va veni doar în locul unde el a primit o punctie;
 • să aibă o greutate mai mică – de reparatie destul de uşoara, în caz de pană.

Cu toate acestea, anvelopele tubeless sunt mai exigente pe roţi. Pentru ei, este nevoie de roţi, cu o margine de un profil special de fabricaţie cu aceeaşi precizie ridicată. În plus, roţile concepute pentru anvelope tubeless ar trebui să fie facute cu o sudură speciala, şi pe rafturile scaunului RIM sa aiba inele speciale de apel necesare formarii toroidale (sau “colibă”), care împiedică alunecarea spontana a pernei in anvelopa  unui autoturism, în cazul în care sunt situaţii critice în timp ce conduceţi.  Ca si camera, si anvelopele tubeless pe locaţia în cablurile carcasei anvelopei sunt diagonale şi sunt de construcţie radială.Funiile din anvelope sunt diagonale în ţesutul adiacent la un anumit unghi. Numărul de straturi adiacente, de obicei sunt patru. Dar, într-o sfoară de anvelope radiale sunt amplasate paralel unul cu altul de-a lungul razei, care merge de la o parte la alta şi într-e ele nu se intersectează.

Aceasta este, se pare, nu atât de mult o caracteristică care oferă o performanţă mai bună pentru anvelopa radială, în comparaţie cu diagonală. Anvelopele radiale au rezistenţă la rulare mult mai puţin, şi ceea ce este foarte important pentru a fi folosit pentru mult mai mult.

Anvelope de vara. Anvelope de iarnă. Toate pneurile de sezon.

Pentru a asigura cea mai bună manevrabilitate, stabilitate şi permeabilitate necesare pentru a se conforma cu anvelopele un vehicul şi condiţiile de utilizare. În funcţie de scopul şi condiţiile de  utilizare anvelopele este împărţite în: Road (de obicei cunoscut sub numele de vara), proiectate pentru utilizarea la temperaturi pozitive de pe  drumuri, autostrăzi.  Anvelopele de acest tip oferă cea mai bună aderenţă pe drum uscat şi umed, au o rezistenta maxima la uzura si  sunt bine adaptate pentru mare viteză de conducere. Pentru traficul pe drumurile neasfaltate (mai ales umed), şi în iarna ele sunt de mare folos.

Facebook Twitter Email Tumblr