Banner_-1
Facebook

Geometrie roti,Diagnoza,Clima auto

 OptimalAuto class="p1">Service Auto Brasov, Reglaj geometrie roti ungi de fuga pret.Electrica.Diagnoza computerizata.Reparatii clima AC incarcare freon climatizare.
Vulcanizare auto Brasov ,Reglaj geometrie roti Brasov,reglaj geometrie Brasov,reglaj geometrie auto Brasov,reglaj directie auto Brasov,reglaj unghi de fuga Brasov, Diagnoza auto Brasov, reparatii clima auto Brasov,clima auto Brasov,service clima auto Brasov ,incarcari clima auto Brasov,

Echpamentele pe care le oferim sunt de cea mai înaltă calitate si la preturi avantajoase,

 

Compania noastră beneficiază de experientă acumulată în timp în domeniul Service Auto Brasov
Echipamente service auto .... la asteptarile fiecarui mecanic electrician auto sau sef de service, astfel încât puteti benefia de o gamă larga de echipamente in amenajarea unui Anvelope auto performant.

In service urle utilate de catre noi puteti beneficia de :

  • *profesionalism în executie
  • *preturi convenabile
  • *proptitudine în executie

Serviciile oferite de compania noastra sunt urmatoarele:

Se poate remarca faptul că acoperim întreaga gamă de servicii necesare unui client pretentios, pentru care e important profesionalismul în domeniul serviciilor auto, deoarece beneficiem de cele mai noi echipamente necesare unei testări, diagnosticări si reglări de calitate, conform standardelor de calitate în vigoare, fapt confirmat de opiniile numerosilor clienti extrem de multumiti de calitatea lucrărilor oferite.

Compania noastra ofera Anvelope iarna, Cauciucuri Vara, all season cele mai bune preturi  ,Experţii noştri au cel mai înalt nivel de calificare oferă cea mai completa lista de servicii, oferind un serviciu tehnic şi de reparaţii auto. Auto service-ul nostru executa: reparaţii la mecanismul de direcţie al autovehiculelor moderne, a sistemului de frânare, sistemul de injectie, suspensie, directie, revizii periodice, inlocuit filtre uleiuri. Inlocuit: ambreaj, reparatii cutii viteza, electrica auto, reparatii intretinere clima auto, distributie, diagnoza, servodirectie, unghi de fuga (reglaj geometrie, directie) în plus faţă de serviciile enumerate mai sus putem efectua diagnosticare, care este efectuata cu cele mai moderne echipamente de diagnosticare şi de procesare. În efectuarea tuturor lucrărilor de întreţinere şi operaţiunile de diagnostic, în conformitate cu toate standardele stabilite de către dealer pentru o marca auto speciala.

Auto service «OptimalAuto» este un profesionist in reparaţii auto, preţuri şi locaţie convenabilă
Echipamentul pentru service si de diagnosticare este disponibil pentru conducerea noastra din simlu fapt ca Optimal Auto este dealer de Anvelope iarna, Cauciucuri Vara, all season cele mai bune preturi precum aparate geometrie, elevatoare auto, testere diagnoza,

 

. Astfel, compania noastră este întotdeauna echipata cu cele mai moderne echipamente şi de calitate, care trec prin toate sistemele de diagnosticare,ansambluri şi reparaţii, incat asta ne permite sa oferim clienţilor noştri preţuri rezonabile pentru toate tipurile de servicii oferite de noi.
Auto Service Brasov optimal auto este convenabil situat pe o strada principala din Brasov

Piese auto Arad

Comentarii

comments